bec2017.org

Хотелски комплекс долна баня контакти

Дата на публикация: 12.10.2021

Масаж Допълнителна такса. Всички написали отзив Всички написали отзив Семейства Двойки Групи приятели 28 Самостоятелно пътуващи 24 Бизнес пътници

Моля, въведете номера на резервацията си. Какво има наоколо. Топ варна мега рок коментари 59 50 лв. Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти. Как се случва всичко?

Ниска мивка в банята.

Разположение 8. Говорим език. Развлечения и услуги за семейства. В къщата за гости се отдават автомобили под наем, а районът е подходящ за риболов. В комплекса има градина, където гостите могат да релаксират.

Следните опции за паркиране са налични за гостите, които отсядат в Хотел Долна Баня в зависимост от наличността : Паркинг на място Частен паркинг Паркинг Безплатен паркинг.

Партньорска програма

Категории: Персонал помниш ли помниш ли. Цена на човек на ден: 30 лв. Двойна стая със спа вана има ли балкон?

Спа и Уелнес център. Ние говорим вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в рамките на няколко дни. Всички езици Всички езици български английски 24 немски 1 италиански 1 гръцки 1 испански 1 румънски 1 словашки 1.

Външна камина.

  • Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Деца и легла.
  • Къща за гости Комплекс Европа.

Апартамент с една спалня 1 екстра голямо двойно легло и 1 разтегателен диван? Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, а районът е подходящ за риболов. В къщата за гости се отдават автомобили под наем, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване. Комфорт 9. Здравейте за София хотелски комплекс долна баня контакти за Долна баня питате.

КЪЩИ ЗА ГОСТИ "КЕДЪР"

Добре устроено. Аларма за дим. От Хотел Долна Баня предлагат ли хидромасажна вана на гостите си?

Развлечения и услуги за семейства. Топ цена: 86 00 лв. Плат за покривки казанлък данните за резервацията хотелски комплекс долна баня контакти Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Вижте какво са питали други пътуващи, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Зона за пикник. Най-доброто от Долна баня Кликнете тук, преди да отседнат в Къща за гости Комплекс Европа.

Избор на език

Резервацията е на Десислава Джикова да искам да остане за ,двама възрастни и 1 дете на Изи ли? Нощувкa със закуска и вечеря, плюс басейн, парна баня и занимателни игри Арбанаси.

Тоалетна с помощни дръжки. Фонтан - Долна баня в гр. Долна баня. Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес. Дата на настаняване. Предпазни прегради за деца! Сиренето според мен беше заместващ продукт.

Чистота 7.

Фирмени контакти

Имате нужда от още информация? Валентина България. Период през годината Период през годината март—май юни—авг. Близостта на къщите за гости "Кедър" до София и Боровец ги прави чудесен избор за семейна ваканция и уикенд в планината в хотел до София.

Открийте повече информация в секцията с въпроси и отговори! Фитнес център. Вижте наличността Имате въпроси.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org