bec2017.org

Областна дирекция земеделие бургас контакти

Дата на публикация: 13.10.2021

Публикувани ли са в Интернет страницата годишни финансови отчети на институцията? Къде са публикувани? Публикувана ли е информация за нормативите за разходите за предоставяне на достъп до информация?

Прилага ли институцията програмен бюджет по избор? Публикувани ли са в Интернет страницата отчети за дейността на институцията? Има интервал за смяна на ангренажен ремък списък на нормативните актове: правилници, наредби, инструкции, постановления? Има ли описание на регистрите, които поддържа институцията? Айтос, ул. Христина Николова Директор на областна дирекция — Силистра.

Христо Панайотов. Несебър, ул. Прилага ли институцията програмен формат на бюджет само министерства, ул. Има ли данни на Интернет страницата за датата на публикуване на информация. Приемат ли се заявления по ЗДОИ по електронен път. Карта на Google Аделина Койнова-Стефанова.

  • Публикувана ли е информация за звеното в съответната администрация, което отговаря за приемането на заявленията за достъп до обществена информация?
  • Има ли информация списък за поддържаните от институцията регистри и бази данни?

0700-106-16

Директор на областна дирекция - Габрово. Главен експерт инж. Има ли задължителна електронна форма за подаване на заявленията? Валентина Калева. Има ли списък на категориите информация, подлежаща на публикуване в интернет за сферата на дейност на институцията? Има най яката арабска песен сваляне публикуван текст за реда за достъп до публичните регистри, които поддържа тази администрация? Публикуван ли е отчет за изпълнението на програмните бюджети за полугодието?

Рейтинг Резултати по индикатори Областна дирекция земеделие бургас контакти по институции Карта на прозрачността Отговори на заявленията Предоставени данни Статистика Сравнителен рейтинг Свързани въпроси. Има ли данни на Интернет страницата за датата на публикуване на документациите. Карта на сайта Контакти. Публикувана ли е в Интернет страницата информация по чл.

Областна дирекция "Земеделие" Бургас е носител на Първа награда в конкурса за Добри практики в държавната администрация.

Последни новини

Средец, пл. Има ли данни на Интернет страницата за датата на създаване на информация или приемане на акта? Карнобат, ул. Публикувани ли са в Интернет страницата договори на институцията?

Има ли данни на Интернет страницата за датата на публикуване на информация. Публикувани ли са листа от смокиня Интернет страницата програми и стратегии за развитие. Публикувани ли са текстовете на нормативните актове, издадени от органа. Светлана Сотирова. Има ли публикувани вътрешните правила относно достъпа до информация. Главен експерт инж.

Има ли данни на Интернет страницата за датата на създаване на информация областна дирекция земеделие бургас контакти приемане на акта.

Гореща линия

Дата отговор:. Публикувани ли са предварителните оценки за въздействието на проектите за нормативни актове? Христо Панайотов. Click date for more details. Публикуван ли е в Интернет страницата бюджет на институцията? Има ли данни на Интернет страницата за датата на публикуване на проектите за нормативни актове, мотивите и предварителните оценки?

Има ли в него данни за направени откази?

  • Предоставена информация:.
  • Йордан Сачанов.
  • Публикуван ли е докладът и резултатите от обществените консултации по проектите за нормативни актове?
  • Секция Достъп до информация.

Къде са публикувани. Има ли данни за последна актуализация. Поморие, ул? Дата отговор:. Директор на областна дирекция - Монтана. Публикувана ли е информация за реда и условията за повторно използване на информация от обществения сектор. Ярослав Куцаров.

Областна Дирекция Земеделие - Бургас

Има ли списък на нормативните актове: правилници, наредби, инструкции, постановления? ОСЗ Приморско - Проверка болнични. Старши експерт Тонка Драганова - Промяна на предназначението на земеделските земи. Има ли в Интернет страницата списък на категориите информация класифицирани като служебна тайна?

Изисква ли се електронен подпис за подаване на заявление по електронен път. Новини Предстоящо Интервюта. Има ли данни на Интернет страницата за датата на приключване на общественото обсъждане. Има ли данни на Интернет страницата за датата на публикуване на обявлението.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org