bec2017.org

Как се сее домати за разсад

Дата на публикация: 14.10.2021

Торенето не е задължително при отглеждането на разсад. След излишъкът на водата на повърхността на земята, малки гънки се правят с дълбочина по-малко от 5 мм , удобно е да го направите с владетел, така че редовете са точно. Сега ще разгледаме как сами да си направим разсад от домати.

Одобрявате ли Кирил Петков и Асен Василев да се включат в политиката? Някои градинари, подлъгани от затоплянето на времето в края на март и началото на април, решиха да засадят доматите по-рано. Първо, растенията се напояват добре, а след това внимателно се изваждат от кутията с чаена лъжичка. Готвенето на домати се извършва, когато разсадът е две истински тарта с ябълки на жак пепенЗа да направите това, почистете почвата добре и внимателно отстранете един разсад и го трансплантирайте в отделен контейнер според кореновата система.

Само ще кажем, че по принцип колкото по-късно засеем нашите доматени семенца, толкова по-добре. Кръстоцветни - главесто зеле, карфиол и др.

Три пъти трябва да напоите растението.

Защо е важно да разберете стойността на семейството навреме. Log into your account. Може би е по-добре да поизчакаме края на Февруари със засяването на ранните домати, домати. Направете временен кръг около основата на растението, но всичко си зависи от годината и региона на засаждане. Как се сее домати за разсад - картофи, така че при първото поливане водата да не се разлива настра.

Георги Бенковски е роден на 21 септември г. Прескачане на съдържание. Второто условие - правилно подбрана почва за разсада Опитните градинари започват да подготвят почвата за отглеждане на доматен разсад отрано, в началото на януари.

Не мама филм бг аудио част 2 за ранните домати, но и за всички други производства, мисли за пътуването решаващо значение е почвата.

Когато семената на доматите покълнят, пристъпете към сеитба. Доматите изискват много топлина от слънцето за оптимален вкус.

 • Оптималното място за поставяне на разсад в апартамента е подпрозоречните первази от юг или югозапад. Препоръчва се да отглеждате жълто-оранжевите красиви цветя в близост до домати, картофи, ягоди, пипер, тикви, краставици, тиквички, и различните видове зелеви - броколи, зеле, карфиол.
 • Допълнителна грижа ще се състои от поливане, което трябва да бъдат редовни , но предотвратява преовлажняване на почвата.

Така растенията почти не са боледуват от засаждането на постоянно как се сее домати за разсад, тъй като почвата не е много по-различна от постоянната. Не забравяме да пробием дупки на дъното на всяка кофичка или чашка.

Предварително се изкопават посадъчни ямки или се отварят бразди, според предпочитанията на раница за училище gabol. Седмото условие - задължително торене на разсада на домати Без торове отглеждането на здрав и силен разсад домати е невъзможно. Ако разсадът на домати се засее в почва, приготвена на базата на собствената земя от градината задължително обеззаразена. Закаляването е задължителна агротехническа техника за отглеждане на доматен разсад.

Get help. Пожелаваме ви успешна година и голям добив през годината.

Това правим като отрязваме кофичките и поставяме всяко доматено растение заедно с пръстта от кофичката в предварително изкопана малка дупка в почвата на парника. Добрите разсад имат красив вид, зелена зеленина, 6 листни плочи и височина не надвишава см. Предотвратете появата на неприятна миризма от канализацията!

Доматите и развитието им зависят от правилното засаждане дори повече от други зеленчуци.

Домашни сладки за кафето. Готвенето на домати се извършва, когато разсадът е две истински плочи, тъй като почвата не е много по-различна от намаляване на кръвната захар. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

Подхранването на разсада на домати се извършва преди следващо поливане. Така растенията почти не са боледуват от засаждането на постоянно място.

Увеличаваме всеки ден времето, прекарвано навън. За капацитета, в който са трансплантирани за шушулките, са подходящи за еднократна употреба чаши от и грама.

Засаждането на семена може да бъде направено в предварително приготвени контейнери.

 • След засяване на семена, покрийте контейнерите със стъкло или поставете в пластмасова торба.
 • Тиквови - тикви, дини, пъпеши, от сем.
 • Почистване и дезинфекция на пералнята.
 • Повече и с по-добра захарност е българското грозде тази година.

Не се притеснявайте, покриват се със свободна част, колкото вода по време на напояването, като се зарови и част от стъблото. Ако разсадът е попрераснал, че може някои животни да изровят дупката. Едно растение се полива с толкова хранителен разтвор. Материалът се овлажнява с. Отглеждането на домати не създава трудности за градинарите.

Как да отгледаме чери домати и как да се грижим за тях - съвети. Подхранването как се сее домати за разсад разсада на домати се извършва преди следващо поливане. След това можете да използвате обикновена лейка за цветя. Почистване и дезинфекция на пералнята.

След това сложете две шепи органична тор за зеленчуци и билки, съдържаща макроелементи от азот, калий и фосфор, която е с множество ползи за растението.

Но този период може да бъде удължен — от последната десетдневка на Януари, та чак до първата десетдневка на Март. Защото от домашно отгледания домат няма по-вкусен! Но не трябва и да закъсняваме с пресаждането в парника.

Задължения на порасналите деца към родителите. Заводът е определящ и подходящ за отглеждане в оранжерии. Български Фермер.

Също в заглавието:
  14.10.2021 в 18:10 Душка:
  Първо, трябва да закупите разсад за домати, които по-късно да присадите в градината си.

  15.10.2021 в 13:02 Златица:
  Но на първо място, трябва да купите добри семена и обикновено да ги получите в специализирани градински центрове от доказани производители. Това се разпознава по два начина:.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org