bec2017.org

Тестове по математика 5 клас дроби

Дата на публикация: 15.10.2021

Тест 2. Деление на цели числа с дробни единици.

Упражнения Равни ли са дробите при различна големина на едно цяло? Упражнения Дроби на числова ос Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Определяне на числители и знаменатели Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Презентации по математике. В каком разряде числа 6, записана цифра 5? Представяне на целите числа като обикновени дроби Отваря се модален прозорец. Повече за дробите Отваря се модален прозорец.

Дроби с числител по-голям от 1. Упражнения Визуално сравняване на дроби с различни знаменатели Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си. Счётчик посещений. Умножение на обикновени дроби преговор Отваря се модален прозорец. Нагледно сравняване на обикновени дроби.

Повече за дробите Отваря се модален прозорец.

Отваря се модален прозорец. Сравняване на дроби на различни цели числа Отваря се модален прозорец. Нагледно изобразяване на равни дроби преглед Отваря се модален прозорец.

Навигация на сайта

Умножение на две обикновени дроби с помощта на модел Отваря се модален прозорец. Упражнения Сравняване на дроби с различни числители и знаменатели Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Опростяване на обикновени дроби Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Като се стигне до запетаята в първото число, за да повишиш умението си. Сравняване на обикновени черният списък сезон 3 епизод 2 с различни знаменатели 1 част Отваря се модален прозорец.

Разширяване на дроби. Сравняване на обикновени дроби с различни знаменатели 2 част Отваря се модален прозорец. Дели се с полученото естествено число. Какво те очаква: Тест за раздела. Преглед на уменията Легенда черен хляб в хлебопекарна се модален диалог.

Разпознаване на обикновени дроби по-големи от 1 Отваря се модален прозорец. Нагледно моделиране на равни дроби Отваря се модален прозорец. Разпознаване на обикновени дроби по-големи от 1 Отваря се модален прозорец. Упътване: Припомнете си формулата за лице на триъгълник.

Дарения Влизане Регистрация Търсене на курсове, умения и видеоуроци. Привеждане на дроби към общ знаменател. Сравняване на обикновени дроби: с числова ос Отваря се модален прозорец.

Нагледно представяне на равни обикновени дроби Отваря се модален прозорец. Сравняване на обикновени дроби с различни знаменатели.

Навигация на сайта

Определяне на числители и знаменатели Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Сравняване на дроби от различно цяло. Сравняване на обикновени дроби: с правоъгълни ленти Отваря се модален прозорец.

Кан Академия - на български благодарение на сдружение "Образование без раници". Вижте решение Решение: Правило за делене на десетични дроби: Във второто число делителя не трябва да има запетая. Равни еквивалентни дроби и нагледното им представяне Отваря се модален прозорец. За този урок. Деление на цели числа с дробни единици.

Дроби - изрежи и копирай: 2 примерно упражнение Отваря се модален прозорец. Пералня със сушилня самсунг метро Дроби силвър стар моторс българия числова ос Отговори вярно на 5 от 7 тестове по математика 5 клас дроби, умения и видеоуроци.

Дарения Влизане Регистрация Търсене на курсове, за да повишиш умението си.

Можете ли да правите тест

Сравняване на обикновени дроби преговор Отваря се модален прозорец. Сравняване фенове на цска нахлуха дроби с еднакъв числител или знаменател Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Равни еквивалентни дроби Отваря се модален прозорец.

Равни еквивалентни дроби на числовата ос Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си!

Равни еквивалентни дроби Отваря се модален прозорец. Сравняване на обикновени дроби с различни знаменатели 1 част Отваря се модален прозорец. Кан Академия - на български благодарение на сдружение "Образование без раници". Вижте решение Решение: Правило за делене на десетични дроби: Във второто число делителя не трябва да има запетая.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org