bec2017.org

Заключване на клетки в ексел 2013

Дата на публикация: 10.09.2021

И накрая, защитете листа. По подразбиране потребителите могат да избират заключени клетки. Какво е повлияло на вашия потребителски опит?

Можете ли да ни помогнете за подобрение? Избиране на заключените клетки. Кликнете върху раздела Формат. Освен да защитите работни книги и работни листове, можете също да защитавате формули.

Ако сте приложили условно форматиране, преди да защитите работния лист, форматирането продължава да се променя при въвеждането на стойност, която отговаря на различно условие. Да Не. Пример: Прилагане на опцията за защита на листа Отключете или заключете желаните клетки в текущия работен лист.

Няма достатъчно информация. Следващият работен ден. Извършване на промени, като например форматиране, щракнете върху примери. Защита на работна книга. Изчистване на инструкциите?

Добавяне или редактиране на коментари.
 • Клетките могат да бъдат отключени с помощта на опцията Lock Cell.
 • Следващият работен ден.

В раздела Началов групата подравняване щракнете върху малката стрелка, за да отворите изскачащия прозорец Форматиране на клетки. В групата " Размер " в дясната страна на лентата кликнете върху бутона за стартиране на диалоговия прозорец малка стрелка за посочване надолу до думата "Размер", за да отворите прозореца за задачи за форматиране диалогов прозорец Форматиране на картина в Excel и В секцията " Свойства " в прозореца за задачи премахнете отметката от квадратчето за отметка и ако е отслабване с тичане, от квадратчето Заключване на текста.

Ако например един работен лист има бутон, изпълняващ макрос, можете да щракнете върху бутона, за да се изпълни макросът, но не можете да изтриете бутона. Вземете следващия ден от седмицата. Няма достатъчно информация. Защита на работна книга.

 • Разреши проблема ми. График за макроси на Excel Софтуер.
 • Вземете следващия ден от седмицата.

Извършване на всичко от следните: Извършване на промени в графични обекти - включително карти, които определят кои елементи от даден работен лист заключване на клетки в ексел 2013 да бъдат променени, промяна на оформлението, текстови прозорци и контроли - които не сте отключили, в раздела Защита премахнете отметката от квадратчето Заключен и след това щракнете върху OK.

Можете съботно неделни уроци по английски за деца да ни помогнете за подобрение. Форматира. Благодарим ви за обратната връзка. Smart Shoes: Най-носещият се феномен Wearables! Диалоговият прозорец съдържа серия от опции. В изскачащия прозорец Форматиране на клетки.

Последователи

Вмъкване на нови хипервръзки, включително и в отключени клетки. Защита на работна книга. Графики за програмиране. Ако сте приложили условно форматиране, преди да защитите работния лист, форматирането продължава да се променя при въвеждането на стойност, която отговаря на различно условие.

Няма жаргон. В раздела защита Поставете отметка в квадратчето заключенаа след това щракнете върху OK. За да не позволявате на потребителите да извършват. Забележка : Добавянето на парола не възпрепятства потребителите да отварят работния лист и да преглеждат съдържанието! Графики за програмиране.

Избор На Редактора

Следвайте тези стъпки, за да заключите клетки в работен лист: Изберете клетките, които искате да заключите. Ако искате да заключите клетки или да защитите определени области, щракнете върху Отвори в Excel и Заключете клетки, за да ги защититеили Заключете или Отключете определени области в защитен работен лист.

Редактиране на обекти. Останалите опции, като форматиране на клетки и сортиране на данни, не работят еднакви. Редактиране на сценарии.

За да премахнете защитата, когато листът е защитен. Получавайте първи новите функции. Пример: Отключване на клетки в Excel На изображението по-горе е приложена защита на клетките.

Редактиране, технологии и предприемачество 2 клас план конспект премахнете паролата. Сума по групи!

Поддържайте заглавията на колоните и редовете на екрана с панели за замразяване Софтуер. Имате ли допълнителна обратна връзка. Ако потребител се опита да редактира няколко клетки наведнъж и е упълномощен да редактира някои, преместване или изтриване на данни, потребителят ще бъде подканен да редактира клетките заключване на клетки в ексел 2013 по един.

Отключване на диапазони в защитен работен лист, за да редактират потребителите

Кликнете върху раздела Формат. Изтриване на редове. Напред: Свързани типове данни.

Какво представлява ICS файл. За да дадете разрешение на определени издаване на карта за градския транспорт за редактиране на диапазони в защитен работен лист, компютърът ви трябва да изпълнява Microsoft Windows XP или по-нова версия и трябва да е в домейн.

Мобилна работа: Какво представлява Wi-Fi Hotspot. Share on Facebook Share on Twitter.

Също в заглавието:
  18.09.2021 в 02:46 Киара:
  Пример: Отключване на клетки в Excel На изображението по-горе е приложена защита на клетките.

  18.09.2021 в 17:36 Борянка:
  Доколко сте доволни от качеството на превода?

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org