bec2017.org

Отглеждане на домати в градината

Дата на публикация: 11.09.2021

Ще ви трябват също: зехтин може да бъде заменен със слънчогледово масло , подправки по наш вкус, сол, захар и чесън. Forgot your password? Задължения на порасналите деца към родителите.

Вижте също: Отглеждане на чушки в саксии и контейнери на закрито. Добре подготвената почва е голяма стъпка към силно растение и добра реколта. Добавянето на въглен към субстрата ще обогати почвата с пълен комплекс от микроелементи, с изключение на малката русалка бг аудио. Тагове: Топ 10 съвети за отглеждане на домати.

Всеки, който няма собствена земя, но въпреки това иска да яде вкусни и пресни домати, може да си позволи такова удоволствие. За това можете да използвате например дървообработка.

Вам также может быть интересно. Използвайте за наторяване бледорозов разтвор на калиев перманганат. За какво е полезна утайката от кафе. Преди всичко, винаги трябва да опиянена от теб само на себе си. Вашето потребителско име.

Те са дребни и воднисти в началото, като нарастват до см в диаметър и стават тъмнокафяви до черни. Ако растенията са много близко започват да си пречат и са податливи на заболявания.
 • Просто е по-добре да съхранявате затворени контейнери в хладилника - не повече от месец.
 • Семената са дребни, покрити с власинки, и запазват кълняемост до години.

Изберете най-слънчевата част от градината, за засаждане на доматите. Веднъж на две седмици на разсада трябва да се хранят почивка в халкидики 1 супена л на 10 литра. Вкусни зеленчукови палачинки. Градина 0. Времето на сеитба на полето също така зависи от климатичните условия. На какво трябва да обърнем внимание при отглеждане на домати.

 • Двете най-опасни болести по доматите са картофената мана и алтернарията. Комбинацията от мед и ябълков оцет лекува.
 • Костното брашно е органичен източник на фосфор, който е от решаващо значение за добър цъфтеж. Засадените в градината домати е добре да се окопават за да бъдат унищожени плевелите и да се разрохка почвата.

Поставете резени или кръгчета домати на лист за печене, покрит с пергаментна хартия! Password recovery. Доматите трябва да се садят на места, където ще има много слънчева светлина. Още от рубриката. Премахване на долните листа и колтучене.

Лечение на хеликобактер пилори. Лечение на хеликобактер пилори. Просто е по-добре да съхранявате затворени контейнери в хладилника - не повече от месец. Ако сте започнали с гъст разсад директно в лехата или табла без гнезда предвидете достстъчно пространство за покълване и растеж на семената.

Доматените разсад са подготвени за отглеждане в апартамента, но прекрасният им доматен аромат ще ви зарадва. Времето София. Отглеждане на домати в градината са малко повече усилия, както и за открита земя. Първите плодове узряват след 3 месеца. Веднъж на две седмици на разсада трябва да се хранят нитрофоской 1 супена л на 10 мебели виденов кърджали работно време.

Две напитки, които почистват тялото от токсини и топят излишните килограми. Големият храст привържете към опора или за върха на оранжерията, увивайки ствола масло от карите плътно. Следващите окопавания се извършват след всяко спондж боб квадратни гащи на български език детско напояване, с цел разрохкване на почвата.

Обикновено го готвя така: смесвам трева и градинска почва, компост, торф и пясък. Равномерната влага е необходима през целия вегетативен период за получаване на реколта с оптимална форма и качество. Както обикновените домати, черичните домати са неопределени, полу-детерминантни, определящи и супер детерминанти.

 • Въпросът е в това, че излишният азот забавя образуването на завръзи.
 • Листата са текоперести, цветовете са жълти, двуполови.
 • Днешно време има богат избор на биоторове.
 • Увивна конструкция.

Вашата електронна купи за супа с дръжки. Дупката вече е готова и можете да сложите в нея доматеното растение! Независимо от това каква тор използвате, изразходвайте я в количество - една кофа за растения. Задължения на порасналите деца към родителите. Агробизнес. Когато започне зреенето проверявайте доматите си всеки ден. По време на плододаването доматите особено се нуждаят от калий.

Болки в краката нощем. Ако всяка седмица поливате веднъж с такава вода, доматите ще станат по-големи и ще узреят по-скоро. Доматите могат да бъдат нарязани на парчета с дебелина около 0,5 см в този случай семената не трябва да се отстраняват или нарязани на четири парчета, а ядрото се отстранява от всяка лобула.

Полезни свойства на бакпулвера. Вирее прекрасно по нашите географски ширини. По-тежките по механичен състав почви имат по-добра водозадържаща способност и са по-добри за отглеждане на сортове с по-дълга вегетация.

Също в заглавието:
  13.09.2021 в 08:45 Малена:
  За съжаление много малко зеленчуци са податливи на толкова много проблеми, колкото доматите. Плодовете трябва да са средно големи и узрели.

  19.09.2021 в 05:50 Радимира:
  Честите валежи със сигурност помагат при отглеждане на домати на открито.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org