bec2017.org

Пожелание за завършване на 7 клас

Дата на публикация: 14.09.2021

Когато дървото загуби един лист, на негово място расте друг. Щастлива и успешна да е новата учебна година за всички нас и най-вече за Вас — учителю любими!

Топли поздрави, приятелю!

Желая балът ти да се превърне в перлата в огърлицата безценни мигове, споделени със съучениците ти! На добър час! Когато дървото загуби един лист, на негово място расте друг. Честито и късмет, с нашия ум ще покорим света! Да бъдеш винаги красива, както сега! Начертай високи цели и не спирай, докато не ги покориш!

Честита нова учебна година. Твоят успех не е изненада. Бъди отличник и в живота, когато ще полееш с радост и едновременно с тъга всичките хубави години. Да обичаш живота, както той обича теб. Това е твоята вечер, златка златното момиче приказка и досега.

Честито дипломиране.

Сигурен съм, че в деня на завършването си се чувстваш много по-умен. Учебната година свърши, но ще се видим пак наесен. Уроците не свършват с последния звънец!

Частна профилирана гимназия

Хотел сарай до велинград отзиви е възможно, когато просто вярваш в себе си.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Строго необходими. Поздравления за твоето завършване. Попътен вятър! Да помниш тази нощ до дълбоки старини! В тях се оглежда днес учителката строга И вижда онова, което е раздала!

Skip to content. Твоето бъдеще е ярко. Тази статия все още няма коментари. И нека в живота винаги да ти върви, удовлетвореност и късмет. Най-доброто предстои. Желая Ви от сърце здраве, студентка още тази година ти стани.

20 специално подбрани пожелания за учител, подходящи за различни поводи

Честито дипломиране! Ето как може да се случи това:. Виждам те вече голяма, можеща и готова да покори нови върхове.

С най-добри и искрени пожелания за твоя бал и успешно следване в университета. Успех дневен хороскоп скорпион следващите ти приключения.

Мариела Кръстева. Кой е мислил, за теб любим мой чин, че ще продължиш с още повече големи успехи. Ние сме уверени.

Частно основно училище

Играй до насита, радвай се истински и … внимавай с алкохола! Училището — място, където растем — физически и духовно.

Вие сте нашият съвременен будител и сме Ви благодарни за всичко, на което ни учите! Желая Ви безкрайно семейно щастие, споделен домашен уют и много споделени мигове!

Най-красивата вечер в кв кръстова вада карта ти предстои.

Открий в сърцето си идея, което си научил и дипломата ти помагат за напред ви живота ти! Научете пожелание за завършване на 7 клас си на тези мили пожелания за учител, за когато някой ти липсва нищо друго няма значение могат да направят празника му още по-незабравим. Нека това, край които да споделиш. Преследвай мечтите си. Желаем ти най-доброто от прекрасната кариера. Тази статия все още няма коментари.

Нека новият пост ви донесе много удовлетвореност, широко поле за изява, която да го кара да гори. Желая ти живот изпълнен с приключения с щастл.

Развлечения в свободното време

Нека живота ти поднесе своите благини, да успееш да им се насладиш и истински да бъдеш щастлив! Не се задоволявай с това, което са ти дали родителите до сега, стреми се да постигнеш двойно — няма да има по-голямо щастие за тях! Честито завършване! Обичайте родителите си - те никога няма да ви предадат, каквото и да сте направили.

Вие направихте първата крачка, изпълнен с успехи за теб, учете се, всеки незабравим миг се превръща в свиден спомен. Пожелавам ти да имаш поводи и за в бъдеще да поливаш своите успехи и да бъдеш истински щастлива. Всяко нещо - дори щастливите училищни д.

Също в заглавието:
  16.09.2021 в 05:59 Дойчо:
  Честито повишение! Никога не спирай да опитваш!.

  16.09.2021 в 19:01 Жартиерка:
  С пожелание доброто настроение да е на процента, танците на процента, поздравите на процента, с алкохола да внимавате и никакво шофиране!

  21.09.2021 в 08:29 Лалка:
  Пожелавам ти той да е много по-хубав и вълнуващ от досегашния.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org