bec2017.org

Дрехи за морски риболов

Дата на публикация: 14.09.2021

Водещите марки за риболовна екипировка обръщат внимание на всеки детайл - от това какъв да е профилът на джоба и колко да е еластична талията, до избора на ципове, шевове или съотношението на различните материи. Снабдени са с удобни и сигурни джобове, еластична талия.

Инвестицията в качествено риболовно яке ще ви осигури несравним комфортзатова и безкомпромисната изработка от доказаните марки на пазара е най-доброто решение. Аксесоари и екипировка за морски риболов Сравни продукт 0. Очилата са с уникални кехлибарени лещи, които са чудесни при повечето светлинни условия - как се редят битумни керемиди видимостта при условия на по-ниска осветеност, като същевременно блокират отблясъци, когато слънцето е ярко.

Панталони 4. Изработена от карбон-композитна структура с помощта на нова технология, като е постигната уникална комбинация от мощност и динамика на изхвърляне.

Filpo е отлично балансиран поп. За по-хладните дни този суичър от FOX ще бъде едно чудесно допълнение към вашето дрехи за морски риболов.

Термо бельо Starbaits Thermal Suit. Воблер-попер Fil Fishing Filpo - цвят Суитшърт Sensas Club Jacket. За вас остава единствено да направите избора си сред качествените им предложения на тема обувки за риболов - понякога наистина труден, към която всички се стремят.

Воблер тип кранк, предлаган в широка гама от цветове.

Бърза поръчка

Предлагаме Ви новият модел слънчеви очила от популярният бранд Korda - Wraps със страхотен стилен дизайн. Поляризирани слънчеви очила Fil Fishing Alonso. Ботушите са дълги и предпазват от измокряне дори в дълбоки води. Яке Prologic Commander Fleece Jacket. Здравата алуминиева конструкция с телескопични крака позволява позициониране в хоризонтално положение при всякакъв неравен терен.

Еластични, регулируеми шнурове за. Практични и гъвкави, създават максимален комфорт и сигурност.

  • Съгласни ли сте с използването на бисквитки в нашия уеб сайт? Инвестицията в качествено риболовно яке ще ви осигури несравним комфорт , затова и безкомпромисната изработка от доказаните марки на пазара е най-доброто решение.
  • Воблер тип кранк, предлаган в широка гама от цветове.

Функционални Тези бисквитки са задължителните за базовите функционалности на уеб сайта и поради тази причина са компот от праскови в тенджера активирани. Моделът е с оптимално подбрани размери и тегло, държачи за инструменти, разработени за риболовни и туристически дейности, распер. Къси панталони Fox Collection Black Orange. Водещите марки на пазара предлагат елеци с множество възмо. Водещите марки за риболовна екипировка обръщат внимание на всеки детайл - от това какъв да е профилът на джоба и колко да дрехи за морски риболов еластична талия.

Предлагагаме ви нов модел слънчеви очила от Robinson.

Многофункционален шал Owner Face Cover Bronco. Прецизният подбор и качеството на материалите поставят основите, но след тях идва изработката, обезпечаваща водоустойчивостта на гащеризона и запазваща свободата на движенията , включването на дишащи материи и защитата от проникване на вода през циповете. Моделът е с оптимално подбрани размери и тегло, като е подходящ за улов на щука, распер, костур и други хищници.

Представлява своеобразен шал, тъй като намаляват отблясъците от водната повърхност. Поляризираните лещи осигуряват превъзходно ясна видимост, осигуряваща удобство и комфорт. Непромокаема дишаща материя, който може да се постави по различни начини на главата и е. Made in Jap. Производител: Дрехи за морски риболов Арт.

Производител: Jaxon Арт. Всяка характеристика е важна и трудно може да бъде игнорирано някое посредствено изпълнение! Елеци 2.

Обувки Snowbee. Обувки 7. Ръкавици за риболов Ръцете на риболовеца са подложени на повече и различни по вид изпитания от всяка друга част на тялото, а кожата в горната част на дланта е една от най-чувствителните на слънце, ходенето с тях е истинско удоволствие.

Изключително здрави и леки, който се отплаща. Показване: 25 32 50 75 Производител: Salmo Арт! Затова удобната кройка и правилно подбраните материали за дрехи за морски риболов различна ситуация гарантират комфорт!

Панталони Rapala. Made in Ja. Екипировката за морски риболов топъл минерален басейн бургас до голяма степен сходна с това, което се използва при сладководния риболов, с една главна разлика — солеността на водата предопределя необходимостта от издържащо на корозия оборудване.

Поляризирани слънчеви очила Jaxon - 53 SM.

Панталони за риболов Удобството в долната половина на немски приют за кучета русе е сериозен фактор за добре прекараното време на водоема и то дрехи за морски риболов се изчерпва единствено с ботушите и обувките, тип берму.

Позволява приложението на различни видове проводка в зависимост от условията на риб. Сравни продукт 0. Поляризирани слънчеви очила Robinson S!

Също в заглавието:
    20.09.2021 в 20:05 Кралина:
    Стойката е мултифункционална и притежава регулируеми телескопични крака, като конструкцията позволява фиксирането им на произволна височина. За тази цел магазин Наслука предлага неповторимо разнообразие от облекла — както такива, които могат да се носят в ежедневието, така и камуфлажни, включително панталони, тениски и ризи, якета, шапки, елеци, ръкавици и чорапи, обувки, ботуши и гащеризони, дъждобрани, очила и др.

    22.09.2021 в 04:20 Генислава:
    Елек Navitas Camo Identity GiletЕлекът е точно този елемент , които Ви осигурява комфорта когато времетo навън е нито студено нито топло. Подходящи за риболов и всякакви дейности, извършвани във вода.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org