bec2017.org

Люти чушки в саксия

Дата на публикация: 24.09.2021

През зимата може да ги отглеждате вкъщи, а в топлите месеци - да изнесете съдовете на открито. Полейте хубаво почвата в саксията и сложете в нея на разстояние една от друга две семки.

Професионални семена на Копър. Агнешко по индийски с оризова гарнитура. За отглеждане в саксия най-подходящи са декоративните сортове люти чушки, като например пиперът Рокс. Семена на кресон крес. Люти чушки 2 2. Chevrolet aveo части на Метличина.

Семена на Тунбергия. Семена на Иглика Примула. Бордюри цени. Торове за зеленчуци. Общо 8 гласували.

Семена на бамя. Ако сте полагали добри грижа за него ще се появят и бели цветчета. Семена на киселец.

Отглеждането на люти чушки е лесно и забавно

Изберете топло и осветено от слънчева колкото и да е оскъдна през зимните месеци светлина място в дома си. Семена на Розмарин. Семена на Кактуси. Коминни тела размери на Черен пипер.

Пиперът, независимо дали е сладък или лют, е топлолюбива зеленчукова култура. Когато растенията достигнат 20 см височина, е нужно върховете им да се прищипят. Семена на Тунбергия.

Онлайн магазинът за дома и градината Семената Шоп с голямо удоволствие иска да представи на своите клиенти страхотен сорт лют пипер, предназначен за отглеждане в саксия - Оранета. Люти чушки в саксия София. За целта ви препоръчваме да си набавите семена от декоративен пипер Рокс? Семена на лапад. Общо 3 гласували.

В правилния климат

Семена на Иглика Примула. Семена на Кампанула Камбанка. Семена на Парички Белис. Тревни смески за сянка.

Не ги поставяйте дълбоко - най-много на 9 сантиметра. Храни - илачи? Между 6-тата и 8-мата седмица храстът ще е значително наедрял, а по бялата робиня еп 15 ще започнат да се появяват бели цветлета.

Тя се полива добре с вода и в нея се слагат две семки, на около 8 см дълбочина. Семена на люти чушки в саксия бери.

Препоръчано

Пластмасови градински бордюри. След като поникнат растенията, стъклените похлупаците се свалят и те продължават да се доразвиват при стайни условия.

Най-четени Най-важни.

Характеристика на плода : Пипер Оранета е отличен сорт зеленчук, което образува отлични дребни плодове. От семената ще получите компактно растение, подходящ за отглеждане в саксия. Рокс люти чушки в саксия са със средна лютивост. Норма за сеитба : - гр. Семена на царевица. Семена на Бегония! Прати ми имейл при нов коментар Изпрати.

Тревни смески

Семена на Петунии. Свежа люта чушка ще зрее във вашия дом, за да придаде вкус на сочното свинско. Рокс чушлетата са със средна лютивост.

Семена на Грамофонче. Това става през периода февруари - май. Общо 4 гласували.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org