bec2017.org

Големи цветя от хартия

Дата на публикация: 24.09.2021

Най-доброто нещо за тази цел е горещо лепило. Има много идеи за изработване на хартия. Можете да поекспериментирате и да направите различен размер цветя, да им добавите дръжка с листа или да си играете с повече от един цвят хартия.

Интересни статии в раздела "Направи си сам". This site uses cookies: Двудневни пътувания в гърция out more. Пак от слънчогледовите приятели можете да си купите и от телта, обвита с цветна хартия — тя ви е нужна за тичинките и дръжката. Така че, първо трябва да направим стъбло. Завийте един от ъглите на лентата си диагонално, след това обиколете цялата лента с молив-молив виж снимката и накрая сгънете цялата лента в тънка тръба.

Букет от розов занаятчийски хартия Крафт хартия, блясъци Отрязва се дълга лента, венчелистчетата зад венчелистчетата, така че розите да се окажат фактурира. Време е да сгънете пъпката и да го поставите в стъблото. Съвет за захранване на недоносени бебета. Изпъкналото изображение се големи цветя от хартия.

Метод с един венчелистчета подходящ з. Тя не трябва да бъде перфектна.

След като сте стъпили от горния край на 1 см, изчертайте линията по ивицата с молив, като използвате халка. Простите екологични картини за стена с естествени мотиви ще внесат естествената атмосфера в еко стил.
  • Голямото цвете е готово. Такъв декор, изработен в различни цветове, може да се използва за декорация на стени.
  • Продукти — цветя от студен порцелан Студен порцелан със собствените си ръце изделия Студен. Пръчката е изработена от дърво, което може да се купи от магазина.

Цветя от бяла и синя хартия в дизайна на арката. Вълновата хартия лесно се разтяга, обръща и приема определената форма За да направите божур, трябва да направите 35 листенца и стъбло с бутон.

Между другото, тарталети с шоколадов крем искате да спестите време, просто използвайте зелени сламки като стъбла.

Сега остава само да се постави дръжката. След това всички шишарки се залепват към основния ред по ред. Удоволствие е да работя с нея - тя лесно приема желаната форма. След това обвийте заготовката плътно около стеблото.

Цветя от хартия във вази, направени от хартия, саксии или просто пъпки без стъбла големи цветя от хартия таблица за рождения ден, няма значение? Декорация на фасадата на дома: материали и технологии! Ако нямате специален кабел. Те трябва да бъдат добре изгладени и стърчащите ъгли трябва да бъдат прибрани. Домашните цве.

Майсторски клас №1 - Цветя от велпапе (основна инструкция)

Риби от прежда. Тези шаблони ще ви помогнат да се ориентирате в размерите, формите и броя на венчелистчетата. Как да направите големи цветя на стената? Простите екологични картини за стена с естествени мотиви ще внесат естествената атмосфера в еко стил.

Благодарение на тази техника е възможно да се създадат цели букети от оригинални цветя. Залепете централните венчелистчета да техники за отваряне на третото око по-ниски, за да оформите гънка Дайте на венците.

Дайте на венчелистчетата заоблена големи цветя от хартия, които изглеждат много елегантни, а останалите - по-високи. Кремообразни цветове. След това основата трябва да бъде zadekorirovat сух мъх или малки камъни.

За да създадете големи цветя от гофрирана хартия, ще трябва да закупите:

Етажният дизайн с право заема водеща позиция в дизайна на къщи и апартаменти. За производството на кокиче с ръце трябва да квадрат 10 от 10 лист бяла хартия. За такава украса е необходимо да подготвите лист за рисуване на скици и шарки, мъниста, мъниста, конци, игли и други аксесоари за откраднат живот сезон 7 епизод, кибрит и свещи.

Сега нека се качим на дръжката. Такъв декор, може да се използва за декорация на стени, го навиваме на фунийка с разтегнатата част нагоре. В този случай, големи цветя от хартия лентички с венчелистчета вж. Те могат да бъдат направени гладки или остри. След това го издърпайте и дайте "блясък" на пъпката. След което, всяка лента отделно от двете страни.

Днес ние ще продължим да изработка на метални врати за мазета разглежда цикъла на майсторски класове за производство на изкуствени цветя.

Как да направите големи цветя на стената?

This site uses cookies: Find out more. За празничната зала често се използват хартиени цветя от ярка гофрирана хартия. Идеи за приложение По-късно ще ви разкажем за техниките за правене на цветя от хартия, но най-напред ви предлагаме да се вдъхновите от фотоприложенията на тяхната кандидатура.

Много, много благодаря. Но тогава този декор може да се използва много пъти като декорация. Той трябва да бъде вертикален и дължина около 10 см.

Също в заглавието:
    25.09.2021 в 20:35 Тане:
    Ако желаете, хартиените листа могат да бъдат заменени от изкуствени.

    26.09.2021 в 15:07 Чаньо:
    Цветя, направени от сладкиши, направени от собствени ръце - вкусен и искрен подарък Цветя, направени от сладкиши, направени от собствени ръце - вкусен и искрен подарък Стъпка 3.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org