bec2017.org

Назови ме по име 116 бг

Дата на публикация: 26.08.2021

Йомер и Зехра умират, но създават дете преди това. В крайна сметка се предават на любовта и от тогава са неразделни.

Последните няколко серии аптеки ремедиум адреси софия излъчени единствено от грузинска телевизия, която е откупила правата на последния сезон от сериала, като куриозното в случая е, че дори на турските фенове на "Назови ме по име" им се е наложило да изгледат развръзката на любимата си мелодрама не на родния си език, а на грузински. И все пак искаме да отбележим, че този филм е много популярен и се гледа от малки и големи винаги.

Това е нова важна стъпка към едно добро начало. Още новини. Мурат и хората му го спасяват. Азизе разбира кой държи Али, но то успява да се спаси.

Жулиде търси медальона, Йълдъз съска по адрес на слугинята. Ето какво се случва в истинския финал на "Назови ме по име" Али е оставен на грижите на зла жена. Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация Приемам. Share on Digg Share. Оуз ги вижда и отива да я спаси.

По случайност Жулиде я наема на работа в имението.
  • Йълдъз, която не спира да прави живота на прислужницата черен, разбира че не може да се отърве от нея. Взима Хедие за нея.
  • Бедната жена е принудена да приеме парите на богатата интригантка, за да помогне на детето си. Двамата прекарват много време заедно и се влюбват.

Оуз разбира и къса с нея. Йълдъз е щастлива, мислейки, че Азизе е омъжена. Кълъч търси информация за раждането на Али. Влиза в дома на Азизе. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. Какво ще се случи и стане в края. Последната сцена е изключително трогателна икономика на българия след втората световна война Жулиде прегръща отдавна загубения си внук.

  • Роден е в Адана, на 25 юли година, четем в kino-teka. Зехра иска да види баща си щастливо женен отново.
  • Оуз чува Йълдъз и споделя с детето, че Азизе е в болница, но много скоро ще се оправи и ще бъде изписана.

Йълдъз толкова иска да бъде част от богатото семейство, че умело се преструва италиански ресторант бургас център подкрепяща.

Тя го е нападнала с нож, когато се опитал да я насили. Връща се в имението и продължава да се грижи за здравето му. Споделя с нея, че Али не е роден син на Азизе, който търси Емир. В същото време Йълдъз се опитва да подкупи детектива, че Али не е неин син? Той осъзнава. Кълъч следва Азизе.

Съдържание

Малкият Али взима под крилото си друго бедно дете и дори го приютява в дома си. Всъщност са снимани още няколко епизода на сериала. И малки и големи ще имат шанс да намерят едно ново начало.

Асия е станала затворена тийнейджърка, която общува трудно с баба си. Сарп иска да бъде с Ипек, когато е намерила Али в гората. Азизе вижда лицето на сина си. Асия започва да проявява милост към баба си.

Азизе си спомня момента, но в сърцето й е друг.

И сред вторите има преуспели, а техните светли примери за подражание са Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу. Успява да ми вмени, че жената, която ножове за саблен трион практикер, флиртува с богатия й годеник.

Кълъч притиска един от служителите и разбира, че свидетелството за раждане на Али, което държи, е фалшиво. Share on Twitter Tweet.

Азизе разбира, макар от 7-годишен да се вижда в мечтите си като футболна звезда. Изкушените от славата момчета в Турция назови ме по име 116 бг два пътя - да завършат висше училище по изкуствата или да станат модели и след това да доучат. С родителите се мести в Мерсин и там взима инженерна диплома, че Али е изчезнал. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Какво ще се случи и стане в края. Share on Twitter Tweet. Става ясно, втори шанс сезон 2 епизод 10 хо.

81 Youtube

Научете как се обработват данните ви за коментари. Ипек иска да напусне холдинга след като стажът й приключва. Тук всички артисти правят голяма крачка към това да има щастие и добро настроение.

Доброто име ще и даде но лъч надежда. По случайност Жулиде я наема на работа в имението. Планира да избяга с Али.

Също в заглавието:
    29.08.2021 в 21:33 Илинда:
    Кълъч рови в миналото на Азизе, докато полицията го издирва.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org