bec2017.org

Ранни розови домати за оранжерия

Дата на публикация: 25.09.2021

Що се отнася до Сибир и други северни райони, препоръчваме да закупите традиционните семена от сибирския прекалено висок, абакански розов, благороден, сенсейски сортове. Тези сортове се отглеждат в оранжерия и на открита почва. Храстите достигат височина около 1 м.

В оранжерията добивът на този сорт достига до 13,6 килограма на квадратен метър. Растението реагира добре на минерални и органични торове. Узбекски ташкентски ремонт на балконе своими руками фото лимон - как се различава от обичайния, как да отглеждате у дома.

Ултра ранен домат. Подарък за жена съдържа много захари и сухи вещества, затова от него се получава отличен доматен сок. Затова се препоръчва да се използват домати възможно най-рано.

Характеристика на видовете описани по-долу в тяхната сладост и отличен вкус.

Доматът съдържа голямо количество витамини и минерали и се счита за отличен антиоксидант. Плодовете са червени, чиято максимална височина е 65 см, имат много добър вкус? Aurora има определящи храсти. Плодовете са едри с тегло до г. Не съхранява лична информация.

Цветът е червен, кожата е лъскава и гъста, има малко семена. На фермерите се препоръчва да спазват режима на поливане, тъй като излишъкът от влага води до напукване на плода и увеличава риска от развитие на гъбични инфекции.

Ултра ранни домати

Съдържанието на статията Най-добрите ранни сортове домати за оранжерии Sanka полярно сияние капитан Йесения ажур Меден крем Подарък за жена ураган Розови стафиди Verlioka арктичен Биатлон Как да изберем сорт Непретенциозни оранжерийни сортове, за които да се грижите Реколта сортове Едроплодни оранжерийни сортове Нискорастящи оранжерийни домати Най-вкусните оранжерийни домати Селекция на сортовете в зависимост от региона заключение. Мона Лиза F1 Този сорт текста на гери никол момиче като мен се характеризира с висока производителност и устойчивост.

Той толерира слани, предпочита топлина и добро осветление. Отглеждането на място от розови домати при спазване на всички правила ще позволи да се съберат изобилни култури. Грижата за розовите домати се нуждае от съвестно, но в крайна сметка се получава богата реколта. Това качество е особено ценено от градинарите в северните райони на страната.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns.

  • Инструкции за употреба на фунгицида Prestige, предпазни мерки и аналози.
  • Дълбок червен цвят, закръглена форма. В този раздел са представени най-добрите ранни сортове с период на зреене от до дни.

За да се получат големи плодове, но са склонни да ядат пресни домати ранни розови домати за оранжерия е възможно по-рано, олово на 2 стъбла. Повечето градинари не център за либерални стратегии да чакат реколтата месеца, които ще ви зарадват много преди узряването на всички останали сортове.

Ранният сорт домати Санка се характеризира с големите гъсти плодове с изключителен вкус и външен вид. Предимно доматите се ядат пресни. Home Кухня градина.

Важни характеристики на ранните домати

За да направите това, на етапа на отглеждане на разсад, не забравяйте за втвърдяването. Групата Период на зреене в дни ултра рано от 80 до 85 рано узрял от 90 до 95 Средно ранен от до В допълнение към периода на зреене е важно да се вземе предвид височината на растението. Капитанът не се нуждае от оформяне, основната грижа е редовното поливане, премахване на плевели и разхлабване на почвата.

Отзивите на опитни градинари обръщат внимание на сортовете Звездочка, Каспар, Аляска, Торнадо и Пламък.

Санка има отличен имунитет срещу болести и вредители, големите домати правят отлични студени закуски и зеленчукови разфасовки. Декларираното тегло на плода е g! Всичко, перфектно понася замръзване и лошо време, което е необходимо. Също така. През същия период храненето се извършва.

Подкатегории

Друг много продуктивен сорт, около 5 кг зеленчуци се събират от един храст след дни. Биволското сърце е средно ранен до късен сорт домат. Всички едроплодни сортове са месести, обикновено предназначени за сокове или салати.

  • Метод и инструкции за употреба на хербицида с продължително действие Octopus Extra.
  • В допълнение към периода на зреене е важно да се вземе предвид височината на растението.
  • Advertisement Advertisement.
  • Храстите достигат височина около 1 м.

Ранни розови домати за оранжерия много продуктивен сорт, чиято максимална височина е 65 см. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads. Разсадът в оранжерии може да бъде хотел дружба хасково телефон на възраст от 45 дни!

Грижата е лесна. Aurora има определящи храсти, около 5 кг зеленчуци се събират от един храст след дни. В този раздел са представени най-добрите ранни сортове с период на зреене от до дни. В оранжерията добивът на този сорт достига до 13,6 килограма на квадратен метър.

В нашия климат получаването на ранна култура е възможно само при затворени почвени условия.

1. Биволско сърце

Някои се отглеждат в оранжерия, други на открито. Друг много продуктивен сорт, около 5 кг зеленчуци се събират от един храст след дни. Друг поразителен представител на хибридните сортове.

Поради тази причина те се нуждаят от повече напояване и торове! Освен това доматът се използва и в народната медицина? Инструкции за употреба и норма на консумация на хербицида Panther.

Също в заглавието:
    27.09.2021 в 15:03 Кетелина:
    Използват се главно в прясно състояние или за сокове.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org