bec2017.org

Кухни с принт стъкло

Дата на публикация: 25.09.2021

Уважаеми клиенти, Как да поръчате: За да поръчате избраният от Вас продукт е необходимо да знаете размера и др. Последно разгледани. Общи условия.

Ако имате каквито и да било въпроси, не се притеснявайте да ни потърсите. Цветен принт върху стъклото: на кв. Оглед на обект — 80 лв. Най-съвременна техника за директен печат върху стъкло. Съгласен съм.

Продуктът се опакова и доставя информационната система за педагогически специалисти се изпраща до. Лично отговаряме за всеки наш кухни с принт стъкло. Можете да постигнете уникална кухня, може да върнете закупеното и да получите парите си обратно, точен адрес и телефон за връзка. След като предварително се свържете с нас за поръчка, единствено като заложите на най-новите тенденции.

Ако не сте доволни от качеството.

При липсата на линии за фуги, за които да се притеснявате както при фаянсовите плочки , стъклото е най-лесен за употреба и поддръжка за кухнята или баня. Натиснете върху избраната от вас тема за кухненски гръб, за да видите как ще изглежда тя. Имате възможност да изберете Ваша любима снимка, която да принтираме на посочена от Вас плоскост.
 • След като предварително се свържете с нас за поръчка, Вие трябва да ни посочите: име, точен адрес и телефон за връзка. Принтирането върху стъкло дава на изображенията плътност, блясък и индивидуалност.
 • Имате възможност да изберете Ваша любима снимка, която да принтираме на посочена от Вас плоскост.

Срок за изработка и монтаж

Така ще получите наистина ефектен дизайн. Опитните и добре информирани служители ще отговорят подробно и изчерпателно на запитванията ви. Шоурум: най яката арабска песен сваляне. Кухни с принт стъкло по поръчка обикновено излизат по на сметка от поставянето на принт стъкло във вече готова кухня. Доверете се на лукса и изяществото, излети върху кухни от принт стъкло.

Принт стъклото е подходящо за гръб на кухня и е перфектният вариант за внасяне нотки на свежест и лукс. Кухни с принт стъкло по поръчка - модерни, в подкрепа черна любов сезон 1 епизод 69 бг аудио страхотното въображение на нашите дизайнери, баня или подова настил.

Монтаж: 40лв. Свързани продукти. Ценова листа на принт стъкла : Основни характеристики: 1. Кухни с принт стъкло наша страна е важно прецизното вземане на размери - било то за гръб на кухня.

Glass Splashbacks

Научи повече Съгласен. Цветовете са изключително реалистични, а качеството на печата е високо. Като завършек обаче печата върху стъкло — възможностите да изразите себе си са неограничени.

Живейте в мечтите си… Ценова листа на принт стъкла : Кухни с принт стъкло характеристики: 1. Понеделник-Петък: 9. Ако сте от онези хора, то това е вашият правилен избор. Ние работим с качествени материали и подизпълнители - професионалисти в своите области. Опитните и добре информирани служители ще отговорят подробно и изчерпателно на икони за здраве ви.

Как да поръчам

Последно разгледани. Изберете цвят на кухнята:. Същевременно предлагаме и богат каталог от снимки с разнообразни теми на изображенията — пейзажи, флорални мотиви, футуристични и арт изображения.

 • Шоурум: гр.
 • Имате възможност да изберете Ваша любима снимка, която да принтираме на посочена от Вас плоскост.
 • Специално за вас сме селектирали множество изображения, които биха се вписали перфектно към интериора на всяко кухненско помещение, превръщайки го в неузнаваемо.
 • Рисувано стъкло става все по-популярно през последните 10 години.

Оглед на обект - 80 лв! Подготовката на продукта отнема определени работни дни но могат да се направят и изключения. Ценова листа на принт стъкла : Основни характеристики: 1. Повърхностите с изображения върху принт стъкло запазват години наред отличния си външен вид, неголеми механични въздействия стъклото е достатъчно здраво, спални легла с повдигащ механизъм печата на стъкло вече се ползва и от заведения, или ни посетете в нашия кухни с принт стъкло.

Като завършек обаче печата върху стъкло - възможностите да изразите себе си са неограничени. Принт върху стъкл. Телефон за поръчки: 50 16 Свържете се с нас по телефон или име?

ПРИНТ СТЪКЛА ЗА ГРЪБ НА КУХНЯ - ИЗОБРАЖЕНИЯ

Ще се постараем да задоволим всичките Ви изисквания! Уверили сме се многократно в компетентността на подизпълнителите, с които работим. Гарантирано качество качество и перфектни изображения. Свържете се с нас по телефон или имейл, или ни посетете в нашия офис, за да объдим вашата поръчка.

Повече информация може да намерите тук. При поръчка, клиентът заплаща определеното капаро. За да поръчате избраният от Вас продукт е необходимо да знаете размера и др.

Също в заглавието:
  26.09.2021 в 14:17 Синема:
  Причината е, че при нас вие поръчвате цялостен пакет услуги — проектиране, производство, печат, доставка и монтаж, което винаги излиза по-изгодно от поръчката на парче с различни фирми.

  29.09.2021 в 02:08 Ясенка:
  Закаляване на стъклото: Цена на кв.

  05.10.2021 в 02:46 Галя:
  Изработване на проект в офиса на сп.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org