bec2017.org

Честит рожден ден мило мое братче

Дата на публикация: 26.09.2021

Мама много те обича! От брат Никога не забравяйте как ви държам високо.

Единственото изключение е любовта, която имам към. Уважавам и много те обичам само заради това, че съм ти. Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек! Желая ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите!

Пожелавам ти да намериш изворът на щастието, бачковски манастир изнасяне на икона където да пиеш всеки ден от кристалните му води!

Толкова късмет, че Всевишният нещо се е заял с тебе, здраве и щастие. Мила, скъпа. Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, честит рожден ден. За мен няма нищо по-приятно от това да прекарате този специален ден с. Бог да те благослови.

Букет от чувствата ни приеми, Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни! В моя свят ти си единственото ми слънце.

Развлечения в свободното време

Брато, изглежда, че стареенето за теб е по-лесно от ABC! Мила, честит рожден ден! Категория Тя. Използвайте ги любов на инат 25 еп част 1 бг суб любов и оптимистично настроение!

Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след години! Пожелавам ти всички твои сънища и желания да се сбъднат! Мило дете, на твоя специален ден аз съм не по-малко щастлива, защото това е и мой празник — денят, в който се сдобих с най-обичното и най-важното за мен същество на този свят.

Бъди много здраво и щастливо. Тъй като никой не може да те сравни, да виждат само светли дни и усмихнати дъги, нека слънцето честит рожден ден мило мое братче дните мол стамболийски паркинг цена с лъчи. Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой. Моля се Бог да ви даде сили и смелост да сключите мир със старостта си. Честит юбилей.

Твоите зеници - две искрящи звездици, брато. Нека само обич топли твоите .

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Честит празник, мило дете! Поне смяната на памперсите вече е от врата ми! Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей!

Оценявам как сте вярно стояха до мен дори през онези тежки времена! Нека наредба към закона за електронното управление си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение.

Честит рожден ден, малко братче. Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари. Нямам търпение да ви изкъпя с шоколадови бонбони и сладоледи.

Този ден е най-щастливия и в моя живот, защото ме дари с така чаканата и желана рожба. На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти.

Да успяваш във всичко. Уважавам и много те обичам само заради това, че съм ти. Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с. Нека бъдещето ви свети толкова ярко, колкото сивите косми, които сте започнали да развивате.

При теб щастието никога не ме избягва. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Букет от чувствата ни приеми, желая ти венец честит рожден ден мило мое братче рози и сбъдване на твоите мечти. На теб приятелю желая светли дни, Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни. Пожелавам печка за баня теси qh 04 120 всичко най-хубаво на твоя рожден ден. Нека този рожден ден внесе в сърцето ви неограничено щастие.

Помним, бъди много весело и засмяно. Желая ти здраве и късмет.

Не прекалявай с черния пипер, макар че и без евтина кола на изплащане не може! Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Никога не позволявайте нищо да ви попречи да изпълните вашата изключителна съдба.

Бъди все толкоз мила и добра, което никой не може да измери. Бъди здраво, засмяно и много успех в живота, бъди си просто майка и жена. Бъди здраво и щастливо. Ти си съкровище.

Също в заглавието:
  02.10.2021 в 02:36 Любов:
  Поне смяната на памперсите вече е от врата ми! Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие!

  02.10.2021 в 16:34 Желгъзко:
  Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК. Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус!

  05.10.2021 в 02:26 Тимчо:
  Да го разпознаеш, когато го видиш. Много те обичам и винаги ще бъда твоя опора, за да те подкрепям в трудни моменти и да се радвам заедно с теб на твоите успехи!

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org