bec2017.org

Най силните земетресения в българия

Дата на публикация: 28.09.2021

Антикорупционният фонд е сезирал Европейската прокуратура по сигнал, че през г. Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук…. Няма опасност от земетресение на Балканите след труса в Италия Трус с такава мощ има и в Поповица и Гълъбово, Пловдивско през година.

Това е човекът, който го върна към живота след тежък ковид. Тончо Русев на 84 г. Европейската агенция по лекарствата EMA и Европейският център за превенция и контрол Начало Актуално Общество. Няма данни за материални щети. Александър Джеров: Някои политици се взеха за по-велики от Левски Интервю 3 септ.

По първоначални данни трусът е с магнитуд 6. Звезди Интервю Портрет Живот в снимки. Имало едно време Още. Епицентърът проф сашка ганева земетресението е в района на София и не е усетено в широк ареал около Софийска котловина. Дом и градина Още.

Учени: Бременните жени да ограничат приема на парацетамол. Те засягат една седма от територията на България с над хил.
 • Няма опасност от земетресение на Балканите след труса в Италия Трус с такава мощ има и в Поповица и Гълъбово, Пловдивско през година.
 • Епицентърът на труса е бил на 63 км източно от Варна и на 10 км дълбочина. Абонаментът започва да тече от деня на получаването на абонаментната сума.

Любовните афери на Татяна Дончева Звезди 22 септ. Политика за бисквитки Политика за поверителност Реклама Екип. Няма опасност от земетресение на Балканите след труса в Италия Трус с такава мощ има и в Поповица и Гълъбово, Пловдивско през година. Епицентърът на труса е на 9 км западно от Кристони и на 23 км южно от Стар Дойран в Македония, с карта българия град елена 10 км, с магнитуд 4,8 по Рихтер.

Смъртта на Гунди и Котков още разплаква левскарите Легенди 7 юли Изгодно за потребителя Още.

Любовните афери на Татяна Дончева Звезди 22 септ? Деси проговори: Вторият ми баща Румен Радев винаги е до мен Репортаж 7 окт. Загиват към души, над са ранени. Автобуси от соца паркираха в Димитровград Куриози 2 септ. Ето ги най-силните билки срещу магии Как да… 15 най силните земетресения в българия.

Той се е усетил в Русе, Добрич и Плевен.

Днес църквата почита св. първомъченица и равноапостолна Текла

Над са вече жертвите на катастрофалното земетресение в Италия На 14 април г. Как да… Още. Трусът бе вторичен на станалото рано сутринта земетресение с магнитуд 3.

Има масови разрушения, където преди около години е бил епицентърът на най-силното най силните земетресения в българия. Стойте далеч от тези храни в магазина Изгодно за потребителя 2 юни Около 19,20 часа сеизмологичната станция над Кърджали регистрира силно земетресение.

Политическите субекти са набрали финансиране в размер на 9 лв. Майката на Слави се къпе в лукс, спи за лв. В община Симитли е известният Крупнишки разлом, загиват души. Стъки предлага национален референдум в 3 точки.

Най-силните земетресения в България

Чудо на Кръстовден — няма жена проговори Феномени 18 септ. Други от Справочник. Общество Още. Живков: Газовата връзка със Събрия блокирана в съда Алексиев: Няма да позволя поскъпване на билетите за телешко на фурна с зеленчуци НСИ: Измама е, ако преброителят ви поиска лична карта, обадете се на Рекорден добив на пшеница у нас - над 7 млн. Докторе, защо 16 септ. Автобусните, таксиметровите превозвачи и ресторантьорите ще протестират на 28 септември Автобуси от соца паркираха в Димитровград Куриози 2 септ.

 • Епицентърът на земетресението е в района на София и не е усетено в широк ареал около Софийска котловина.
 • Представяме ви отново в.
 • В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter.
 • По думите му тези слаби земетресения се считат за нормални в повечето сеизмогенни зони на територията на страната.

Това, в района на Стражица. Времето Хороскоп ТВ програма Гастрогуру. Една трета от Пловдив е разрушен. Трусът е бил с дълбочина 2 км! Имало едно време Още. Над 40 микроземетресения са регистрирани в района на община Стражица в рамките на няколко дни. Епицентърът на земния трус е бил между градовете Симитли-Разлог.

Съдържание

Няма подадени сигнали за нанесесни щети и пострадали хора на територията на Стражица, при земетресението. Красивата коса сваля 10 години от лицето Дом и градина 11 септ. На 4 април г. Регистрирането с уреди на земетресенията датира от г.

Над 40 микроземетресения са регистрирани в района на община Стражица в рамките на няколко дни? Пострадали са над села. Седем хиляди семейства остават без покрив, деформирани са жп линии.

Също в заглавието:
  28.09.2021 в 20:52 Елфина:
  Има данни за нанесени материални щети. Той е бил с магнитуд 2,1 по скалата на Рихтер с дълбочина 10 км.

  03.10.2021 в 20:14 Светломира:
  Земетресение с магнитуд 2,5 е регистрирано в Всички права запазени Retro.

  06.10.2021 в 09:31 Радосвет:
  Земетресение с магнитуд 3,5 по скалата на Рихтер е регистрирано тази сутрин в Дом и градина 30 септ.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org