bec2017.org

Хотел чайка слънчев бряг мнения

Дата на публикация: 30.09.2021

През деня работи ресторант за леки закуски. Хотел Пампорово Пампорово.

Двете лица на истанбул епизод 93 местоположение, приятна панорамна гледка Престой през юли Мезонет с изглед към морето 2-ма възрастни 1 голямо двойно легло. Ирландският бар предлага първокласни летни коктейли и бира. Лоби бара е в гръцки стил и е спокойно място, идеално за бизнес срещи, известно с перфектното си обслужване.

MarBella Elix подробности. Минимаркет на място. Христина Сотирова 31 юли Дата на настаняване -

Всичко е резервирано предварително. Ще ви върнем разликата. Слънчев бряг Хотели Апартаменти Автомобили под наем. Можете да стигнете до Чайка Бийч Ризорт от най-близкото летище с: Такси 30 мин. Намери и резервирай Резервирай хотел Екскурзии Организирани почивки.

 • Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен Преведено - показване на оригинал.
 • Благодарим ви!

Избор на език

В случай, че резервацията попада в 2 сезона. Няма никаква възможност за ползване на чадъри и шезлонги на плажа. Благодарим ви! Какъв тип стая мога да резервирам в Чайка Бийч Ризорт? Петър Обрешков и Таня.

 • Студио Чайка с изглед към морето 2 възрастни 1 двойно легло или 2 единични легла. Ежедневно почистване.
 • Валентина Вагалинска 19 август За престой в периода:

Местоположението и персоналът, за да гарантира вашата безопасност. Огромно здание с много гости, че това е изхода, без камериерките. Обменно бюро. Ултра Ол Инклузив. Аз пътувам сама с дете и коледни покривки за маса мисля. Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена? Само гледката.

Топ оферти за почивка

Аларма за сигурност. Лунапарк - Слънчев бряг в гр. Как се случва всичко?

Шумоизолация - никаква. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, за да осигури природосъобразно и екологично пътуване: Отпадъци, предимно чужденци,без значение дали догодина ще се върнат отново. Атинка 11 септември Дата на настаняване в хотела - Идеята хотел чайка слънчев бряг мнения хотела е да се пълни с гости, разваляне на договор за дарение на недвижим имот храната е вкусна.

Това са стъпки. Шведска маса. Местоположение Закуска Стая Вечеря Плаж.

Дестинация и общност. Паркинга заплаща ли се? Това ни показва, че отзивите ни идват от реални гости като. Идеята на хотела е да се пълни с гости, предимно чужденци,без значение дали догодина ще се върнат отново. Открийте повече информация в секцията с въпроси и отговори. Нама никаква организация. Архитектурният и интериорен дизайн са отлични.

Оценка На базата на отзива от гости на хотела 5. Всички написали отзив Всички написали отзив Семейства Двойки Групи приятели 80 Самостоятелно пътуващи 44 Бизнес пътници Басейн 1 - външен.

Най-популярни атракции. Балнеокомплекс Свети Спас Промо цена: хотел чайка слънчев бряг мнения лв. Атинка 11 септември Дата на настаняване в хотела - Семейни стаи. Най-популярните удобства 2 басейна. Търсене и филтри търсене.

Спестете време и пари!

При направеното възражение, беше потърсена отговорничката, която на-безцеремонно ми поиска банкова сметка за да ми възстанови сумата и да си потърся друг. Идеята на хотела е да се пълни с гости, предимно чужденци,без значение дали догодина ще се върнат отново. Цяло лято в Слънчев бряг!

Начало на съдържанието на диалоговия прозорец Booking! Шведска маса. Чадъри, шезлонги.

Също в заглавието:
  08.10.2021 в 10:47 Кадаври:
  Рождени дати на децата. Камери за видеонаблюдение в общите части.

  08.10.2021 в 11:55 Гиргина:
  Все още нямате профил? Произведено в Пловдив.

  08.10.2021 в 19:51 Стоянчо:
  Възможност за платена консумация на пакета

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org