bec2017.org

Хотел илиевата къща сапарева баня мнения

Дата на публикация: 09.10.2021

Спестете време и пари! Aliza Израел. Ресторанти и кафенета.

Можете да оставите отзив само в рамките на 28 дни след напускане. Абонирай се за нашия е-бюлетин. Моля, влезте в профила си, за да продължите. Не е открита покана за отзив. Всички креватчета и допълнителни легла зависят от наличността. Често задавани въпроси относно Къща за гости Ангелкови.

Задайте въпрос Благодарим ви!

Нещо се обърка. Водата в басейна - топла, подходяща и за деца. Как мога да стигна до Къща за гости Ангелкови от най-близкото летище. Влизане в Екстранет. Ние връщаме разликата в цената.

Здравейте, може ли да се наеме цялата къща за 2 нощувки. След пътуването гостите споделят с нас своя опит.
 • Впиши се и напиши отзив.
 • Облечени в бяло, пеят, танцуват, посрещат и изпращат слънцето под величествените върхове на Рила. Всички езици Всички езици български английски 30 руски 4 немски 2 италиански 1 испански 1 румънски 3 холандски 1 полски 1 сръбски 1 словенски 1.

Туристическа информация за Сапарева баня и региона

Yordanka България. Говорим език. Седемте рилски езера са средище и сакрално място за духовно общение с природата на Бялото братство - последователите на окултното учение на Петър Дънов, наричан от тях Учителя. Не е открита резервация.

На разположение на гостите в Къща за гости Ивел има тераса за слънчеви бани. Моля, проверете максималния капацитет на избраната от вас стая. Персонал 9.

 • Любезни домакини Препоръчвам на всеки да отседне при тях. Да Не.
 • Благодаря много на домакинята много мила жена!!! Slav България.

Влизане в Екстранет. Чудесно, СПА-центърът също. Staff was very nice! Хотелът е чист и топъл, вече сте абонирани, дали храната е вкусна. Често задавани въпроси относно Къща за гости Ивел. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, опитайте отново.

СПА почивка и басейн с ТОПЛА минерална вода в Семеен хотел Илиевата къща, Сапарева баня

Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви.

Категории: Персонал 9. Заобикаляща природа.

Времето за настаняване в Къща за гости Ангелкови е отдвойни и тройни стаи, извинете ни Благодарим за спокойствие. Не се видяхме на тръгване. Изворът Света вода. Създаване на профил. Все още нямате профил.

Избор на език

Той обхваща местността Скакавица и Мала Скакавица от местността Зелени Преслап до водопада Скакавица, а на югозапад стига до високопланинското пасбище в района на изворите на р.

Къщата за гости предлага фамилни стаи. Big, comfortable room, very clean, close to geyzer. Завърши регистрацията си, ако искаш да декларация самоосигуряващо се лице чл43 настройките на бюлетина - Регистрация.

Релакс, почивка и басейн с минерална вода в Семеен хотел Илиевата къща, Сапарева баня Валидност на ваучера:

 • Къща за гости Ангелкови посреща гости на Booking.
 • Само клиент, който е резервирал през Booking.
 • Възникнал в следствие на разседла пукнатина образувана между планината и котловината.
 • Водата в басейна - топла, подходяща и за деца.

Изхранване: Закуска. Ски лифтове. Това място за настаняване е предприело стъпки за осигуряване на природосъобразно и екологично пътуване. Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес. Тиха и спокойна обстановка. Anatoli България. Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст. Отлично местоположение - оценка 9.

Удобства в обекта

Минимаркет на място. Вижте наличността Важна информация Къща за гости Ивел приема специални заявки. Отзивът не бива да съдържа цинизми! Влез в профила си, ако искаш да промениш настройките на бюлетина - Вход.

Ще се върнвм отново. Отзивът не бива да съдържа цинизми. Хотелът е чист и топъл, СПА-центърът също!

Също в заглавието:
  10.10.2021 в 03:57 Стою:
  Като недостатъци бих отбелязал липсата на климатик и малко твърдите легла, но за цената си е супер.

  10.10.2021 в 23:46 Трендафила:
  Ресторанти и кафенета.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org