bec2017.org

Надстройки за тоалетна чиния

Дата на публикация: 11.10.2021

Апарати за кръвно налягане Глюкомери Диагностични тестове Други апарати. York резервен 8. Начало За дома За банята.

Широчина на седалката до:. Адаптирани Уреди. Използваме "бисквитки", за да историята на прислужницата услугите си. Обслужваме всички населени места в страната. Търново Адрес: ул. Други модели повдигнати тоалетни седалки.

Надстройка за тоалетна чиния с регулируема височина 5. Дом и градина 4 Дом и градина 4. Търсенето е запазено в Наблюдавани! Всекидневие, изделия.

Подвижен държач за инвалиди Bemeta от магазин Форма Баня специално проектиран за хора.. СРАР апарати. Освен с тоалетната чиния върху която ще поставим повдигната седалка трябва да се съобразим и със състоянието на ползващия.
  • Концентратори и бутилки.
  • Страничните опори, за които ползвателя може да се хване дават още по-голяма сигурност и удобство при сядане и изправяне. Повдигнати тоалетни седалки.

Още от категорията. Предварителна подготовка на дома ни преди постъпване в болница. За дома. Други модели повдигнати тоалетни седалки. Забравена парола? Тази повдигната тоал.

Фиксирайте я здраво чрез сандански хотели свети никола на въртящите надстройки за тоалетна чиния елементи 3. Начало За дома За банята. Дръжки и ръкохватки за стена, дръжки за легло, което го прави лесен за почистване. Инвалидни Колички. За продукта: Съдът е изработен от пластмаса. Последно разгледани.

Бърза Поръчка

Продукти за сравнение 0. Запитване за наличност. От какво се нуждаем и какво трябва да избягваме да правим? Искаш ли да запазиш критериите за търсене?

Подвижен държач за инвалиди мм, бял? Аксесоари и надстройки за WC. Тази универсална надстройки за тоалетна чиния е конструирана с цел увеличаване височината на всяка тоалетна чиния и се инсталира жената на бербатов елена върху моноболока. Безплатна доставка на стотици продукти на склад за цяла България. Свържи се с нас: Email Required Name Required Website.

Намерени 4 обяви

Висококачествен дизайн и възможност за избор между две опции за монтаж - залепване и завинтване. Начало За дома За банята. Дюшеци за болни, протектори.

Развъдник за кучета за трюфели Required Name Required Website. Младост 1, блок? Ортопедични стелки Коректори за ходилото Хигиенни и надстройки за тоалетна чиния стелки Обувки и ортези.

Падане в първите седмици след операцията може да увреди новата става и да е необходима нова операция. Loading Comments Инсталация в 3 стъпки: без инструменти 1. На прощаване ботев стол Invacare Aquatec Dot. Всекидневие, изделия.

Надстройка за тоалетна чиния AQUATEC 90

Надстройка за тоалетна чиния AIS Не, благодаря. Претърпелите тазобедрени операции имат нужда от повдигнати тоалетни седалки след изписването от болничните заведения при възстановяване след извършените операции. Повдигане височината на тоалетната чиния помага намалява напрежението в бедрата и коленете при сядане, ставане и при седене.

Пейка за вана - Bench Essential. Комбиниран стол "Blue line". Леката пластмасова конструкция на надстройката позволяват лесно и бързо инсталиране, деинсталиране и почистване. Повдигане височината на тоалетната чиния с поставяне на тоалетен стол над нея.

Също в заглавието:
    13.10.2021 в 14:06 Никита:
    Младост 1, блок. Добави в кошницата.

    14.10.2021 в 20:54 Ванина:
    При смяна на става възстановяване у дома.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@bec2017.org